Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - Time for family

Time for family

Time for Family

Genieten met de familie

 

Kinderen zijn van harte welkom in hotel Pullman Eindhoven Cocagne. One Time for Family aanbieding is dé ideale manier om met de hele familie de stad Eindhoven te ontdekken. 

  • 50% korting op de kamer van uw kinderen
  • een gratis ontbijt voor uw kinderen (van toepassing als het verblijf van de ouders inclusief ontbijt is)
  • Laat uitchecken (14.00 uur) om het meeste uit uw verblijf te halen. Om te profiteren van dit aanbod, selecteert u ten minste 1 kind tijdens het maken van uw reservering
Algemene voorwaarden

Het arrangement is inclusief accommodatie, een korting van 50% op de kosten van de kamer voor uw kinderen voor twee gereserveerde kamers, een gratis ontbijt voor kinderen (van toepassing als het verblijf van de ouders inclusief ontbijt is) en een late check-out van 14.00 uur. De korting van 50% op de tweede kamer is gebaseerd op een dagelijkse 25% korting per kamer op de flexibele prijs (bij de reservering). De geleverde factuur bevat al de toegepaste korting. Ouders zijn verantwoordelijk voor hun kinderen die in de tweede kamer verblijven en tussen 8 en 16 jaar oud zijn. De 2 kamers hebben een tussendeur, grenzen aan of dicht bij elkaar, afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel. De vermelde prijzen zijn exclusief lokale belastingen en extra kosten (te betalen in het hotel) en kunnen variëren afhankelijk van de data en de hotelvoorwaarden. Deze aanbieding is niet van toepassing op groepen en kan niet worden gecombineerd met andere promoties. In geval van alleen annulering van de tweede kamer, kunnen gasten niet profiteren van de gezinsaanbieding: “Time for family”, de kamer van de ouders wordt gefactureerd aan de flexibele prijs. Het kinderbeleid van elk hotel is van toepassing, net als de annuleringsvoorwaarden van het hotel.

Boek deze aanbieding
  • time-for-family