Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - Carnaval 2024

Carnaval 2024

Welkom in Pullman Eindhoven Cocagne – Dé Residentie van de Stadsprins van Lampegat!

Pullman Eindhoven Cocagne is trots om opnieuw de officiële residentie te zijn van de Stadsprins van Lampegat van 9 t/m 12 februari 2024.

Carnavalsliefhebbers opgelet! Wij verwelkomen jullie met open armen in bar & restaurant Vestdijk47 om samen de carnavalssfeer en ambiance te ervaren die ons geliefde Lampegat te bieden heeft.

Restaurant Vestdijk47

Bij restaurant Vestdijk47 draait alles om het vieren van carnaval in stijl! Kom genieten van heerlijke carnavalsgerechten, speciaal bereid om je smaakpapillen te verrassen en je energie op peil te houden tijdens deze bruisende dagen. Onze keuken staat garant voor kwaliteit en de perfecte culinaire aanvulling op jouw carnavalservaring.

De keuken is dagelijks geopend van vrijdag 9 februari tot en met dinsdag 13 februari 2024 van 17:00 – 21:30 uur.

Bar47

Bar47 is dagelijks tot 01:00 uur geopend tijdens carnaval van vrijdag 9 februari t/m dinsdag 13 februari 2024. Of je nu langskomt voor een smakelijke maaltijd, een verfrissend drankje of gewoon om de gezelligheid te proeven, bij Bar47 ben je altijd welkom.

Het team van restaurant en bar Vestdijk47 staat klaar om je te verwelkomen in het hart van de festiviteiten.

Het is bijna weer zover… Carnaval staat alweer voor de deur. Een groots feest waardoor Eindhoven letterlijk en figuurlijk op z’n kop staat. Voor het volledige programma in de stad verwijzen we je naar: https://www.lampegat.com

Doordat het zo druk is in de stad is en er vele festiviteiten georganiseerd worden heeft dit effect op onze bereikbaarheid.

Zo zijn op zaterdag 10 februari de kanaaldijk en Vestdijk tijdelijk gesloten vanwege de carnavalsoptocht. De Tramstraat is dan tijdelijk opengesteld en is te bereiken via de Fuutlaan – Parklaan. Je benadert het hotel dan via de achterzijde. Beide parkeergelegenheden, het omheinde parkeerterrein P2 en de parkeergarage onder het hotel P1, zijn bereikbaar vanuit de Tramstraat.

Wij wensen u een gezellige & fijne Carnaval

Salaai!

Bijlage
  • carnaval-2024
Een kamer boeken
Een kamer boeken
close