Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - Conferentiecentrum Eindhoven

Conferentiecentrum Eindhoven


Op zoek naar een ‘Premium conferentiecentrum Eindhoven’, dan zegt u Pullman Eindhoven Cocagne. Dit conferentiehotel biedt u alle hoogwaardige conferentiefaciliteiten om van uw conferentie een doorslaggevend succes te maken.

Onze toewijding aan perfecte service heeft geresulteerd in een jaarlijkse bekroning met de maximale vijf vergaderhamers. Dit is een erkenning van onze ongeëvenaarde service en faciliteiten die we aanbieden aan al onze gewaardeerde gasten.

Ontspan en geniet van onze moderne en comfortabele vergaderzalen, waar inspirerende ideeën tot leven komen. Daarnaast bieden we ook cateringopties op maat, zodat uw gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten tijdens de bijeenkomst.

We zijn er trots op te vermelden dat we gekwalificeerd en compliant zijn met alle voorwaarden en kennis die vereist zijn om gasten uit alle branches (zoals ook de medische-, en farmaceutische branche) te mogen verwelkomen. U kunt erop vertrouwen dat uw evenement bij ons in goede handen is.

Co-Meeting by Pullman biedt maar liefst 2150m² vergaderruimte in Eindhoven. Het moderne vergadercentrum biedt een ruime keuze uit 16 zalen en 2 executive boardrooms, waarvan een met video-conferencing faciliteiten (max. 12 deelnemers). Alle zalen baden in daglicht, m.u.v. de Wintertuin, en kunnen in alle lay-outs ingericht worden. Er zijn maar liefst 2 vergaderzalen waar 500 gasten verwelkomd kunnen worden. Connectivity by Pullman biedt ultra-snel internet voor alle devices (8MB up and down).

Bij Conferentiehotel Pullman Eindhoven Cocagne, gaan business en plezier samen. Dan kunnen namelijk de grootste prestaties geleverd worden. Pullman biedt premium service en zeer originele en gezonde breaks aan in de zaal of chill-out ruimte. De Events manager en IT-manager zijn altijd aanwezig voor assistentie. Uiteraard zijn er diverse vergaderarrangementen beschikbaar.

Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij het plannen en organiseren van uw conferentie of congres – we hebben de ideale ruimte en technologische voorzieningen om aan al uw behoeften te voldoen.

Kies voor Pullman Eindhoven Cocagne als uw partner in het organiseren van een succesvolle en gedenkwaardige bijeenkomst. Neem geheel vrijblijvend contact op met het team van Pullman Eindhoven Cocagne.

UW VERBLIJF OF EVENEMENT CO2 NEUTRAAL ORGANISEREN

Accor is ambitieus als het gaat om onze CO2-footprint drastisch te verminderen. U leest er alles over in dit artikel.

Om dit te realiseren heeft Accor de focus gelegd op een viertal onderwerpen:

   • Een low-carbon mindset stimuleren binnen ons bedrijf en met onze partners.
   • Een transitie naar ‘smart green hotels’.
   • Het versnellen van het gebruik van groene (wind- en zonne-)energie
   • CO2-neutrale bedrijfsvoering eerder dan gepland behalen

Zo hebben we onlangs een aantal tools voor onze hotels en klanten gelanceerd, waaronder een ‘scorekaart’ voor hotels om hun energieprestaties en besparingsmogelijkheden op te bouwen.

Voor de Meeting & Event-relaties is de ‘Net Zero Carbon Calculator’ geïntroduceerd. Deze tool helpt hen de CO2-footprint te berekenen van een hotelverblijf of een evenement, zodat deze gecompenseerd kan worden.

Op alle door ons gesloten overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca, UVH gedeponeerd bij de Rechtbank Den Haag en de Kamer van Koophandel te Den Haag. Deze voorwaarden zijn bindend voor alle partijen die gebruik maken van onze diensten. Annuleringen moeten schriftelijk worden bevestigd (eventueel ook per fax). Alle prijzen zijn onder voorbehoud. Door ondertekening van de offerte gaat u akkoord met de voorwaarden van de UVH. Op deze website staan de voorwaarden vermeld.

BENT U INTERMEDIAIR?

Een conferentiezaalreservering maken voor een van uw klanten was nog nooit zo aantrekkelijk. Klik hier voor ons eenduidige commissiebeleid dat van toepassing is in de Benelux.

 

Speciale aanbiedingen


 • plan-evenementen-verdien-punten

  Plan evenementen, verdien punten

  Ontvang een beloning voor elk zakelijk evenement dat u organiseert bij Pullman Eindhoven Cocagne – of een van de andere Accor hotels - via de ALL Meeting Planner ALL is de...

  Lees verder
Informatie aanvragen

Contactaddress

Pullman Eindhoven Cocagne ☆☆☆☆
Vestdijk 47, 5611 CA Eindhoven
Nederland
Tel: +31 (0)40 2326111
Fax: +31 (0)40 2326155
Email: H5374-RE2@accor.com

google_map
 • conferentiecentrum-eindhoven
Een kamer boeken
Een kamer boeken
close