Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - Conferentiecentrum Eindhoven

Conferentiecentrum Eindhoven


CONFERENTIECENTRUM EINDHOVEN

 

Op zoek naar een ‘Premium conferentiecentrum Eindhoven’, dan zegt u Pullman Eindhoven Cocagne. Dit conferentiehotel heeft alles in huis – én onder één dak – om van uw conferentie een doorslaggevend succes te maken.

Co-Meeting by Pullman biedt maar liefst 2150m² vergaderruimte in Eindhoven. Het moderne zakencentrum biedt een ruime keuze uit 16 zalen en 2 executive boardrooms, waarvan een met video-conferencing faciliteiten (max. 12 deelnemers). Alle ruimten baden in daglicht, m.u.v. de Wintertuin, en kunnen in alle lay-outs ingericht worden. Er zijn maar liefst 2 conferentiezalen waar 500 gasten verwelkomd kunnen worden. Connectivity by Pullman biedt ultra-snel internet voor alle devices (8MB up and down).

Bij Conferentiehotel Pullman Eindhoven Cocagne, gaan business en plezier samen. Dan kunnen namelijk de grootste prestaties geleverd worden. Pullman biedt premium service en zeer originele en gezonde breaks aan in de zaal of chill-out ruimte. De Events manager en IT-manager zijn altijd aanwezig voor assistentie. Uiteraard zijn er diverse vergaderarrangementen beschikbaar.

Meer weten over de mogelijkheden om uw conferentie in Eindhoven te organiseren? Lees alle details in onze Meetings brochure. Of neem geheel vrijblijvend contact op met het team van Pullman Eindhoven Cocagne.

BENT U INTERMEDIAIR?

Een conferentiezaalreservering maken voor een van uw klanten was nog nooit zo aantrekkelijk. Klik hier voor ons eenduidige commissiebeleid dat van toepassing is in de Benelux.

 

Speciale aanbiedingen


  • plan-evenementen-verdien-punten

    Plan evenementen, verdien punten

    Ontvang een beloning voor elk zakelijk evenement dat u organiseert bij Pullman Eindhoven Cocagne – of een van de andere Accor hotels - via de ALL Meeting Planner ALL is de...

    Lees verder
Informatie aanvragen

Contactaddress

Pullman Eindhoven Cocagne ☆☆☆☆
Vestdijk 47, 5611 CA Eindhoven
Nederland
Tel: +31 (0)40 2326111
Fax: +31 (0)40 2326155
Email: H5374@accor.com

google_map
  • conferentiecentrum-eindhoven
Een kamer boeken
Een kamer boeken
close