Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - Fit & Spa lounge

De Fit en Spa Lounge biedt – exclusief voor hotelgasten – diverse wellness belevingen. Het doel: u tijdens uw verblijf een ontspannen en verkwikkende ervaring te bieden. Pullman begrijpt luxe.

De Fit en Spa Lounge biedt u een scala aan faciliteiten om te helpen ontspannen en tot rust te komen. Een ontspannen duik in het zwembad, genieten van de rustgevende warmte van de Finse sauna of ervaar de therapeutische voordelen van de infraroodsauna. Of wat dacht u van een verkwikkende Belevingsdouche die de zintuigen prikkelt en u een verfrist gevoel geeft? De stress smelt weg.

Breng na deze ontspanning ook een bezoek aan onze bar en restaurant, Vestdijk47. Hier geniet u van een selectie gezonde gerechten en dranken. Ons menu biedt een verscheidenheid aan voedzame opties die passen bij uw smaak en voorkeuren. Eet u liever privé in uw kamer, dan kunt u natuurlijk uw maaltijden ook op uw kamer laten bezorgen.

Of u er nu voor kiest om te ontspannen in de spa-lounge, te genieten van een heerlijke maaltijd bij Vestdijk47 of te genieten van het comfort van uw eigen kamer… Wij streven ernaar u een uitgebreide wellness-ervaring – in de breedste zin van het woord – te bieden. Uw welzijn staat bij ons op de eerste plaats.

Houd er rekening mee dat bepaalde voorzieningen en diensten afhankelijk kunnen zijn van beschikbaarheid. We raden u aan om vooraf contact op te nemen met onze receptie om uw gewenste massage te reserveren.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in de Fit en Spa Lounge van Pullman Eindhoven Cocagne om u een onvergetelijke wellness-ervaring te bezorgen tijdens uw verblijf.

Spa by Pullman


Wellness op z'n best - ontspan alle zintuigen en verhoog de energie met Pullman Spa. De batterij is gegarandeerd weer opgeladen.

Van rugmassages tot hollistische massages, ze brengen ontspanning na een drukke dag. Net als een bezoek aan de Finse sauna of de infrarood sauna.

 

Rust en stilte om eindeloos van te genieten en om heerlijk even bij te komen van de waan van de dag, omdat Pullman begrijpt wat welzijn betekent.

 

Pullman Spa gebruikt voor alle massages exclusief luxe producten, die geschikt zijn voor alle huidtypes.

 

Meer weten?mInformeer bij de Welcome Lounge naar ons aanbod van massages, de tarieven en beschikbaarheid.

 

Het dragen van badkleding in de sauna’s is verplicht.

Fitness by Pullman


Een ruimte om aan de fysieke vorm te werken. Pullman Fitness biedt de nieuwste generatie van cardio- en overige apparatuur. Op verzoek kan een personal trainer worden ingehuurd.

Liever een frisse neus halen? Bij de receptie zijn tal van hardlooproutes verkrijgbaar. Ontdek na een dag hard werken de groene omgeving van Pullman Eindhoven Cocagne.

Zwembad


Afkoelen en ontspannen na een drukke dag? Trek wat banen in ons binnenbad.

Het dragen van badkleding in het zwembad is verplicht.

  • fit-spa-lounge
  • fit-spa-lounge
  • fit-spa-lounge
Een kamer boeken
Een kamer boeken
close