Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - Fit & Spa lounge

Covid-19 protocol

Het is mogelijk om gebruik te maken van de Fit and Spa conform het huidige bestaande protocol (op reservering bij de Welcome desk) en maximaal 8 personen tegelijkertijd.

Daarnaast gelden de volgende maatregelen:

  • Niet alle gymapparatuur is in gebruik dit om de 1,5 meter te kunnen waarborgen.
  • De Finse sauna is helaas nog niet geopend, dus alleen de infrarood sauna is beschikbaar.
  • Douchen en omkleden is niet toegestaan in de Fit and Spa en dit dient dus te gebeuren op de hotelkamer.

Ontspanning en inspanning bij de Fit and Spa Lounge van Pullman Eindhoven Cocagne.

Van schoonheidsbehandelingen en massages tot infrarood sauna: het is mogelijk. Uzelf in de watten laten leggen: wat is nu fijner. Pullman begrijpt luxe.

Liever de spieren inspannen? Doe uw oefeningen in de volledig uitgeruste fitness. Desgewenst wordt er voor een personal trainer gezorgd. In de directe omgeving van het hotel zijn er diverse hardlooproutes. De Pullman medewerkers geven graag de details.

Afkoeling nodig? Neem dan een verfrissende duik in het zwembad.

Na een bezoek aan de Fit and Spa Lounge, bent u gegarandeerd weer helemaal bijgekomen van uw dag vol inspanning. De hoogste tijd om te zorgen voor de inwendige mens: een aperitief in Bar47 of een diner in Vestdijk47 wellicht?

Spa by Pullman


Wellness op z'n best - ontspan alle zintuigen en verhoog de energie met Pullman Spa. De batterij is gegarandeerd weer opgeladen.

Van gezichtsbehandeling tot hollistische massages, ze brengen ontspanning na een drukke dag. Geniet van een moment van rust en stilte. Pullman Spa gebruikt exclusief de luxe producten van Sothys voor alle behandelingen.

 

Massages en schoonheidsbehandelingen, omdat Pullman begrijpt wat welzijn betekent.

 

Prijzen en aanbod onder voorbehoud van wijzigingen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Fitness by Pullman


Een ruimte om aan de fysieke vorm te werken. Pullman Fitness biedt de nieuwste generatie van cardio- en overige apparatuur.

Op verzoek kan er getraind worden met een personal trainer. Liever een frisse neus halen? Bij de receptie zijn er talloze hardlooproutes beschikbaar. Ontdek de groene omgeving rondom Pullman Eindhoven Cocagne na een dag hard werken.

Zwembad


Afkoelen? Trek dan wat banen in ons binnenbad.

  • fit-spa-lounge
  • fit-spa-lounge
  • fit-spa-lounge
Een kamer boeken
Een kamer boeken
close