Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - Locatie

Dit is Eindhoven – The new Dutch

Eindhoven is een stad met vele gezichten. Letterlijk! Een stad die bruist van de energie en die delen we graag met u.

Wanneer u online op het woord ‘innovatie’ zoekt, dan zijn de eerste beelden die u ziet van gloeilampen. Laat dat nu geen toeval zijn. Ruim 125 jaar geleden bracht Philips het licht naar Eindhoven. Dit bedrijf veranderde de stad in een industrieel succesverhaal.

Vandaag de dag is Eindhoven een bruisende stad die zich continu ontwikkelt. Het is een stad die barst van de creativiteit, innovatie, technologie, design en kennis. Het is ook een stad waar jong en oud samenkomen en er maar liefst 170 nationaliteiten vertegenwoordigd zijn. Mede dankzij de Technische Universiteit van wereldklasse – waar ingenieurs en creatieven intensief samenwerken aan baanbrekende projecten – heerst er een voortvarend ondernemersklimaat voor startups én grote multinationals. Internationale bereikbaarheid vanuit alle grote steden in Europa is gewaarborgd, dankzij de tweede luchthaven van Nederland.

Door het zeer uitgebreide aanbod van hippe locaties, highlights, evenementen en andere activiteiten bent u gegarandeerd heel snel betoverd door de design hoofdstad van Nederland. Kom winkelen en eten in de binnenstad, bezoek het industriële Strijp-S of ontdek één van de andere stadsdelen. Eindhoven is voor 2019 ook verkozen als Kunststad van het jaar, dus ook op dat gebied is er veel te beleven in 040.

Ontdek de Eindhoven vibe, binnen én buiten de gebaande paden.

This is Eindhoven | Share the vibe


Locatie

Adres: Vestdijk 47, 5611 CA Eindhoven, Nederland
Telefoon: +31 (0)40 2326111 - Fax: +31 (0)40 2326155
Breedtegraad: 51.4384277 - Lengtegraad: 5.4823205

Kaart Satellite Street View 3D-weergave
    tot
    • locatie
    Een kamer boeken
    Een kamer boeken
    close