Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Pullman en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 

Voor Pullman Eindhoven Cocagne is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen essentieel. Het hotel hecht er dan ook grote waarde aan samen met medewerkers en gasten bewustzijn voor dit onderwerp te creëren en samen hieraan te (blijven) werken. Het hotel onderneemt dan ook diverse stappen op dit gebied. Zo neemt het deel aan Planet 21, het MVO-programma van AccorHotels. Daarnaast beschikt het hotel over het certificaat Green Key Goud. Dit zijn programma’s die naar de vele facetten van duurzaamheid kijken. Het hotel heeft ook een eigen bijenkolonie op het dak.

Green Key Goud

 

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen. Uiteraard zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Zo zal een Green Key accommodatie altijd zuinig omgaan met energie en water. Denk hierbij aan het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig. En er worden bijvoorbeeld milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Dit allemaal met een bijzondere aandacht die niet alleen het gevoel van comfort van de gast bevordert, maar dus ook de status van natuur en milieu. De gecertificeerde bedrijven voldoen aan de normen die gesteld zijn door de Stichting KMVK (Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit).

 

Planet 21

MET PLANET 21 ZET ACCORHOTELS ZICH IN VOOR EEN POSITIEVE GASTVRIJHEID …

AccorHotels, waaronder Pullman valt, is al vele jaren een geëngageerde groep die keer op keer zijn grenzen verlegt. Met het programma Planet 21 kondigt de Groep ambitieuze doelstellingen aan tot 2020. Hierbij ligt de nadruk op 4 strategische punten: zijn medewerkers bewust maken, zijn klanten erbij betrekken, samen met partners innoveren en samenwerken met lokale overheden. Daarnaast zijn er twee belangrijke uitdagingen, namelijk voeding en de gebouwen.

Klik hier voor meer informatie.

Contactaddress

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Vestdijk 47, 5611 CA Eindhoven
Nederland
Tel: +31 (0)40 2326111
Fax: +31 (0)402326155
Email: H5374@accor.com

google_map
  • maatschappelijk-verantwoord-ondernemen
Een kamer boeken
Een kamer boeken
close