Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


PULLMAN & MVO

Voor Pullman Eindhoven Cocagne is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen essentieel. Het hotel hecht er dan ook grote waarde aan samen met medewerkers en gasten bewustzijn voor dit onderwerp te creëren en samen hieraan te (blijven) werken. Het hotel onderneemt dan ook diverse stappen op dit gebied. Zo neemt het deel aan Planet 21, het MVO-programma van AccorHotels.

PLANET 21

Met PLANET 21 zet Accor zich in voor een positieve gastvrijheid. Accor is al vele jaren een geëngageerde groep die telkens zijn grenzen verlegt. Met het programma Planet 21 kondigt de Groep ambitieuze doelstellingen, waarbij de nadruk ligt op 4 strategische punten:

  • Onze medewerkers bewust maken,
  • Onze klanten erbij betrekken,
  • Samen met onze partners innoveren
  • Samenwerken met lokale overheden

Wilt u meer weten over Planet 21, klik dan door voor meer details.

UW VERBLIJF OF EVENEMENT CO2 NEUTRAAL ORGANISEREN

Accor is ambitieus als het gaat om onze CO2-footprint drastisch te verminderen. U leest er alles over in dit artikel.

Om dit te realiseren heeft Accor de focus gelegd op een viertal onderwerpen:

  • Een low-carbon mindset stimuleren binnen ons bedrijf en met onze partners
  • Een transitie naar ‘smart green hotels’.
  • Het versnellen van het gebruik van groene (wind- en zonne-)energie
  • CO2-neutrale bedrijfsvoering eerder dan gepland behalen

Zo hebben we onlangs een aantal tools voor onze hotels en klanten gelanceerd, waaronder een ‘scorekaart’ voor hotels om hun energieprestaties en besparingsmogelijkheden op te bouwen.

Voor de Meeting & Event-relaties is de ‘Net Zero Carbon Calculator’ geïntroduceerd. Deze tool helpt hen de CO2-footprint te berekenen van een hotelverblijf of een evenement, zodat deze gecompenseerd kan worden.

ACCOR ZEGT NEE TEGEN VOEDSELVERSPILLING

Laten we samen helpen onze aarde te herstellen

Onze planeet is de verantwoordelijkheid van iedereen. We moeten allemaal een collectieve inspanning leveren om het te beschermen, en Accor zet zich in om de impact op het milieu te beperken met de betrokkenheid van onze medewerkers, merken en gasten.

Het verminderen van voedselverspilling is een van onze pijlers om de voedselimpact van Accor op de biodiversiteit en het milieu te verminderen.

GO GREEN, SKIP THE CLEAN

GO GREEN, SKIP THE CLEAN is speciaal in het leven geroepen voor gasten die gedurende een langere periode bij ons verblijven (twee of meer nachten). Zij hebben de mogelijkheid om af te zien van schoonmaakdiensten om zo hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Als erkenning voor dit groene gebaar ontvangt de gast 100 Reward-punten voor elke dag dat er geen schoonmaakservice gebruikt wordt.

Standaard wordt de kamer om de drie dagen ververst met de diverse benodigdheden, zoals bv. handdoeken, toiletpapier en wordt de prullenbak geleegd.

Contactaddress

Pullman Eindhoven Cocagne ☆☆☆☆
Vestdijk 47, 5611 CA Eindhoven
Nederland
Tel: +31 (0)40 2326111
Fax: +31 (0)40 2326155
Email: H5374@accor.com

google_map
  • maatschappelijk-verantwoord-ondernemen
Een kamer boeken
Een kamer boeken
close