Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - Ontdek de omgeving

Ontdek de omgeving


Eindhoven is een stad die barst van de energie, en die delen we graag met je. Dit zijn tien redenen om een bezoek te brengen aan Eindhoven, maar we zouden er zo nog tien kunnen benoemen.

Fietsen en wandelen in de omgeving van Pullman Eindhoven Cocagne

Hotel Pullman Eindhoven Cocagne is een prima vertrekpunt om de mooie omgeving wandelend of per fiets te verkennen. De routekaart onderaan deze pagina toont de fiets- en wandelroutes in de directe omgeving van het hotel. Geen zorgen, het zijn officiële en goed gemarkeerde routes, dus de weg kwijtraken zal niet snel gebeuren.

Hoe werkt de routekaart?

Verschuif de kaart en zoom in en uit om de routes beter te bekijken. Met de tabs boven de kaart kunt u wisselen tussen de wandel- en fietsroutes.

Hoe werken knooppuntroutes?

Als fietser of wandelaar in Noord-Brabant is het heel makkelijk om gebruik te maken van het zogenaamde knooppuntensysteem. Dit is een netwerk van mooie wandel- en fietspaden met duidelijke bewegwijzering. Ieder knooppunt heeft een eigen nummer en door van het ene knooppunt naar het andere te gaan, creëert u de route van uw keuze.

Langs de fiets- en wandelpaden in Noord-Brabant staan borden met daarop de knooppuntnummers en pijlen die de juiste richting aangeven. Bij ieder knooppunt staat bovendien een bordje met daarop een routekaart en de afstanden tussen de knooppunten.

Liever zelf een route uitstippelen?

Dat kan natuurlijk ook. Creëer uw wandel-of fietsroute door Noord-Brabant op routesinbrabant.nl

Fietsverhuur in het hotel

Wist u dat u bij ons ook een fiets kunt huren om het mooie Eindhoven en de omgeving te ontdekken. Onze fietsen zijn beschikbaar voor het tarief van € 15,00 per dag. Voor meer informatie helpt een van onze Welcome Desk medewerkers u graag verder.

Contactaddress

Pullman Eindhoven Cocagne ☆☆☆☆
Vestdijk 47, 5611 CA Eindhoven
Nederland
Tel: +31 (0)40 2326111
Fax: +31 (0)40 2326155
Email: H5374@accor.com

google_map
  • ontdek-de-omgeving
Een kamer boeken
Een kamer boeken
close