Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - Lokale partnerships

Lokale partnerships

Pullman Eindhoven Cocagne vindt het belangrijk om in contact te staan met de gemeenschap van Eindhoven. Daarom ondersteunt het diverse lokale initiatieven – zowel gericht op de consument als op het bedrijfsleven in Eindhoven en Brabant.

Ons lidmaatschap bij diverse lokale businessclubs stelt ons in staat om ons netwerk en kennis voortdurend te verbreden. Door regelmatig in contact te komen met andere professionals en experts in verschillende branches, blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Dit stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te ontdekken en onze bedrijfspraktijken voortdurend te verbeteren.

Als onderneming voelen wij de verantwoordelijkheid om een positieve impact op de maatschappij te hebben. Door deel te nemen aan lokale businessclubs en organisaties, dragen we bij aan gemeenschapsprojecten, duurzame initiatieven en andere MVO-activiteiten. We geloven dat het creëren van waarde voor de samenleving essentieel is voor een gezonde en duurzame bedrijfsvoering.

Hieronder vindt u slechts een aantal initiatieven die wij een warm hart toedragen:

Brabant sterker door sport

Brabant is een provincie waar hard gewerkt en geïnnoveerd wordt, een provincie die wil investeren in een top woon- en leefklimaat.

Sport is daarvoor onmisbaar. BrabantSport maakt zich daarom hard voor het allerbeste sportklimaat van Nederland, in de breedste zin van het woord door te investeren in evenementen, talentontwikkeling, innovatie en uniek sporten.

Dat gebeurt op initiatief van de provincie Noord-Brabant met steun van overheden, kennisinstellingen en sportbonden én van BrabantSport. Samen erkennen we het belang van sport én samen investeren we in sport.

Meeting experts gebruiken Healthcare Venues

Healthcare Venues is een innovatieve meeting planning oplossing voor meetings en events in de gezondheidssector. Maak gebruik van de strenge, onafhankelijke compliance beoordeling van de gekozen locatie voor de goedkeuring van vergaderingen. Werk samen met getrainde specialisten bij het plannen van uw vergaderingen en overweeg de mogelijkheden van de locatie voor vergaderingen specifiek voor de gezondheidszorgsector.

CLC-VECTA (Yoin)

CLC-VECTA is de branchevereniging voor bedrijven en professionals betrokken bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & bijeenkomsten, evenementen & incentives en entertainment.

24 uur in bedrijf

24 uur in bedrijf staat voor de gedrevenheid die deze regio vanuit de geschiedenis zo kenmerkt. Door waardevolle matches te zien en te belichten, verbindt het platform ondernemers met elkaar; al bijna tien jaar.

GO4SLAM

Het GO4SLAM-programma is voor geselecteerde tennistalenten met als doel te kunnen spelen op de Grand Slams: Australian Open – Roland Garros – Wimbledon – US Open. Hiervoor zijn extra faciliteiten hard nodig, zoals tourcoaching in binnen- en buitenland, individuele training, fysieke training, voedingssuppletie en video-analyse. GO4SLAM biedt deze faciliteiten met (financiële) ondersteuning van betrokken ondernemers. Zonder deze extra steun van het bedrijfsleven is een dergelijk programma niet mogelijk.

World Trade Centre Eindhoven Zaken sociëteit

 World Trade Centre Eindhoven Zaken sociëteit is een platform dat inspirerende sprekers en bijzondere ontmoetingen biedt. Een executive netwerk voor beslissers/directies van bedrijven, vertegenwoordigers van overheid en kennisinstellingen met interesse in nieuwe ontwikkelingen, trends en innovaties.

Eindhovense Business Club

 De Eindhovense Business Club is een actieve netwerkclub. Zo worden er diverse netwerkbijeenkomsten georganiseerd, zoals bv release parties voor onze magazines. Niet te ingewikkeld, maar gewoon netwerken met een glimlach.

Samen voor Eindhoven

Stichting Samen voor Eindhoven is de bruggenbouwer tussen bedrijven, maatschappelijke organisaties en de lokale overheid.

Zo worden stichtingen en non-profit organisaties gesteund om meer impact te maken, door de inzet van tijd, handen en talent van bedrijfsvrijwilligers. Door te bouwen aan een hechtere samenleving die gebaseerd is op wederzijds begrip, kunnen we samen een bijdrage leveren aan één of meerdere Global Goals (ook wel Sustainable Development Goals) van de VN.

Convention Bureau Brainport Eindhoven

Het doel van Convention Bureau Brainport Eindhoven is om de positie van Brainport Eindhoven op de internationale congresmarkt structureel te versterken.

Dit doet CBB Eindhoven door de algehele bekendheid en aantrekkelijkheid van de regio Brainport Eindhoven als congresbestemming te vergroten. Maar ook door het proactief aanjagen en verwerven van profielversterkende (inter)nationale congressen. Tot slot, vervult het ook een objectieve congresloketfunctie waarmee tal van congresorganisatoren met raad en daad worden bijgestaan om zodoende congressen in de regio Brainport Eindhoven te laten landen.

  • lokale-partnerships
Een kamer boeken
Een kamer boeken
close