Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - PULLMAN EINDHOVEN COCAGNE OFFICIEEL PARTNER VAN HOLLAND EXPAT CENTER SOUTH

PULLMAN EINDHOVEN COCAGNE OFFICIEEL PARTNER VAN HOLLAND EXPAT CENTER SOUTH

Wij zijn blij te kunnen mededelen dat Pullman Eindhoven Cocagne per 1 juli 2024 officieel partner is geworden van het Holland Expat Center South. Graag stellen we onszelf aan u voor en heten we alle internationals in de regio van harte welkom.

WIE WE ZIJN…

Pullman Eindhoven Cocagne is een premium hotel gelegen in het centrum van Eindhoven, bekend om zijn luxe accommodatie en uitstekende gastvrijheid. Ons hotel combineert moderne elegantie met uitzonderlijke service, waardoor we de perfecte keuze zijn voor zowel korte verblijven als langere verblijven. We zijn er trots op dat we een thuis weg van huis voor onze gasten creëren, waarbij we comfort, gemak en een vleugje verfijning garanderen.

WAT WE AANBIEDEN…

Voor internationals die naar Nederland verhuizen of bezoeken, bieden wij een breed scala aan diensten die zijn ontworpen om aan al uw wensen te voldoen. Onze voorzieningen zijn zeer divers. Wat dacht u bijvoorbeeld van stijlvol ingerichte kamers en suites, ultramoderne conferentiefaciliteiten, een goed uitgerust fitnesscentrum en een heerlijke dinerervaring in ons Restaurant Vestdijk47. Daarnaast heten wij u graag welkom in onze Bar47 en Brasserie47. We bieden ook gepersonaliseerde conciërgediensten om u te helpen met alles, van lokale inzichten tot zakelijke arrangementen, waardoor u gegarandeerd bent van een naadloze en plezierige ervaring.

WAAROM WIJ SAMENWERKEN MET HET HOLLAND EXPAT CENTER SOUTH…

Onze samenwerking met het Holland Expat Center South sluit aan bij onze inzet om de internationale gemeenschap te bedienen. Door onze krachten te bundelen willen we de ervaring van expats verbeteren door een gastvrije accommodatie van hoge kwaliteit te bieden die aan hun uiteenlopende behoeften voldoet. Wij geloven dat onze samenwerking aanzienlijk zal bijdragen aan het comfort en welzijn van internationals in de Brainport-regio, door hen een betrouwbare en luxe uitvalsbasis te bieden als zij zich in hun nieuwe omgeving vestigen.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij Pullman Eindhoven Cocagne en deel uit te maken van uw spannende reis door Nederland.

  • pullman-eindhoven-cocagne-officieel-partner-van-holland-expat-center-south
Een kamer boeken
Een kamer boeken
close