Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - Kerst- en Nieuwjaarsborrels

Kerst- en Nieuwjaarsborrels


Klaar voor de feestdagen

 

De tijd vliegt en voordat we het weten is het tijd voor de Kerstborrels in december en in januari natuurlijk de nieuwjaarsborrels. Dit is het moment om nu al na te denken over hoe u samen met collega’s of zakenrelaties het jaar wenst af te sluiten of het nieuwe jaar wilt inluiden.

Ongemerkt gaat er best wat tijd en zorg zitten in de organisatie van een Kerstborrel, luxe diner, spetterend eindejaarsfeest voor uw team of Nieuwjaarsborrel voor zakenrelaties. Geen zorgen, Pullman Eindhoven Cocagne neemt deze graag uit handen.

Wij zorgen dat u écht aandacht voor elkaar kunt hebben, zonder dat u hoeft na te denken over de kerstdecoratie, de warme hapjes of de afwas. Ons team van medewerkers zorgt ervoor dat alles klaar is bij aankomst en het u aan niks ontbreekt. Alleen de speech hoeft u nog zelf te schrijven…

Kortom… weg van alle hectiek van kantoor, samen ontspannen terug- én vooruitkijken.

Begin december worden hotel Pullman Eindhoven Cocagne en restaurant Vestdijk47 volledig ondergedompeld in kerstsferen. De decoratie is ieder jaar weer een feest. In samenwerking met onze partner Oogenlust, bepalen we ieder jaar een nieuw thema en zijn keer op keer trots op het resultaat. Uiteraard wordt het totaalplaatje ondersteunt met sfeervolle muziek. Santa rules!

Wilt u meer informatie over onze Kerst- en Nieuwjaarsborrels of een rondleiding, bel ons gerust:

Pullman Eindhoven Cocagne

Telefoon: +31 40 232 6190 • e-mail: H5374-RE2@accor.com

 

 

Informatie aanvragen

Contactaddress

Pullman Eindhoven Cocagne
Vestdijk 47, 5611 CA Eindhoven
Nederland
Tel: +31 (0)40 2326111
Fax: +31 (0)402326155
Email: H5374-RE2@accor.com

google_map
  • kerst-en-nieuwjaarsborrels
Een kamer boeken
Een kamer boeken
close