Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - Pullman Hotels and Resorts

Pullman Hotels and Resorts


Ontdek de luxe van Pullman Hotels and Resorts

Welkom in de luxueuze wereld van Pullman Hotels and Resorts. Hier komt eigentijdse elegantie en ongeëvenaarde service samen om een ervaring te creëren die de zintuigen prikkelt en de verwachtingen overstijgt. Als een toonaangevend merk in de wereldwijde hotelindustrie streven wij naar excellentie in elk aspect van het gastenverblijf. We nodigen u uit om de verfijning en de charme van Pullman te ontdekken.

Eigentijdse elegantie

Stap binnen in de moderne hotels van Pullman Hotels and Resorts, waar eigentijdse elegantie het kader vormt voor een memorabel verblijf. Onze hotels hebben een stijlvol en eigentijds design, terwijl het comfort van onze voorzieningen zorgt voor een gevoel van thuis. Van de strak ingerichte lobby’s tot de luxueuze kamers ademt elk detail de essentie van moderne luxe.

Uitzonderlijke service

Bij Pullman Hotels and Resorts draait alles om het bieden van uitzonderlijke service die verder gaat dan de verwachtingen van onze gasten. Onze gepassioneerde medewerkers staan 24/7 klaar om aan al uw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om persoonlijke aanbevelingen voor lokale hotspots, speciale verzoeken voor uw kamer of gewoon een vriendelijk woord… Onze toewijding aan service staat garant voor een onvergetelijk verblijf.

Pullman Hotels and Resorts overal ter wereld

Met een wereldwijd netwerk van Pullman Hotels and Resorts kunt u de luxe van ons merk overal ervaren. Of u nu kiest voor de bruisende energie van wereldsteden of de rust van een tropisch resort… Elk Pullman hotel deelt de kernwaarden van ons merk – comfort, stijl en service. Onze internationale aanwezigheid betekent dat u altijd een stukje Pullman dichtbij hebt, waar u ook gaat.

Gastronomische verwennerij

Een culinaire reis wacht op u in de restaurants van Pullman. Ontdek een scala aan smaken en culinaire hoogstandjes bereid door getalenteerde chef-koks. Of het nu gaat om lokale lekkernijen of internationale gerechten. Onze menu’s zijn samengesteld om verfijnde fijnproevers te verrassen. Zo is het mogelijk om bij Pullman Eindhoven Cocagne te genieten van een heerlijk diner bij Vestdijk47. Roomservice van het restaurant is ook mogelijk.

Duurzame toewijding

Bij Pullman Hotels and Resorts hechten we niet alleen waarde aan comfort en luxe, maar ook aan duurzaamheid. We zijn vastbesloten om ecologisch verantwoord te handelen en onze impact op het milieu te minimaliseren. Van energiebesparende voorzieningen tot initiatieven voor afvalvermindering… We streven ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen.

Kies voor Pullman – Waar elke reis een ervaring wordt

Of u nu op zakenreis bent, een romantisch uitje plant of gewoon even wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur, kies Pullman voor een onvergetelijke ervaring. Laat u verwennen door de luxe en ontdek waarom Pullman Hotels and Resorts synoniem staat voor luxe en comfort.

Welkom bij Pullman – our world is your playground.

Volg Pullman Hotels and Resorts op Instagram.

Voor alle ins & outs over Pullman Eindhoven Cocagne, klik hier.

Contactaddress

Pullman Eindhoven Cocagne ☆☆☆☆
Vestdijk 47, 5611 CA Eindhoven
Nederland
Tel: +31 (0)40 2326111
Fax: +31 (0)40 2326155
Email: H5374@accor.com

google_map
  • pullman-hotels-and-resorts
Een kamer boeken
Een kamer boeken
close