Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - Pullman: ook voor hybride meetings

Pullman: ook voor hybride meetings


Het afgelopen jaar heeft de wereld van meetings & events stil gestaan, maar Pullman Eindhoven Cocagne heeft ondertussen haar creativiteit maximaal benut. Het resultaat: Studio Pullman, een samenwerking tussen Pullman Eindhoven Cocagne en Bazelmans AV.

Studio Pullman is een hypermoderne studio met uniek decor. Het beschikt over een enorme LED-wall (30m2) en LED-strips, die de ruimte met één druk op de knop kan transformeren naar uw wensen. Daarnaast beschikt de studio over een professionele Full HD regie en camera set-up waarvan 3 remote camera’s en een camera met een overview shot.

Vanuit Studio Pullman kunnen professionele livestreams, webcasts en interactieve videoproducties worden gerealiseerd. Ideaal voor onder andere (aandeelhouders-) vergaderingen, corporate evenementen, productlanceringen, webinars of congressen. U laat gegarandeerd een professionele indruk achter.

Studio Pullman is ingericht met state-of-the-art materiaal en wordt bediend door ervaren technici. Deze combinatie zorgt ervoor dat we uw online event naar het hoogste niveau kunnen tillen.

Juist de combinatie van alle faciliteiten, de persoonlijke aandacht, kwaliteit en service maakt dat het ware Cocagne (Luilekkerland) wordt beleefd bij Pullman Eindhoven Cocagne. Ons serviceniveau ligt erg hoog en we doen wat we beloven.  We zetten onze ervaring graag in om met onze gasten mee te denken en ontzorgen.

Het is meer dan alleen een meeting. Het is een beleving, een bijeenkomst met mensen die elkaar inspireren. Samen bereikt u meer dan elk  afzonderlijk!

Wij zijn klaar voor zowel online hybride als live events!

 

Contactaddress

Pullman Eindhoven Cocagne ☆☆☆☆
Vestdijk 47, 5611 CA Eindhoven
Nederland
Tel: +31 (0)40 2326111
Fax: +31 (0)40 2326155
Email: H5374@accor.com

google_map
  • pullman-ook-voor-hybride-meetings
Een kamer boeken
Een kamer boeken
close