Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - Blue & White event

Blue & White event

In februari organiseerde AccorHotels, de hotelgroep waar Pullman ook toe behoort, een evenement speciaal voor meeting & events klanten en partners in Brussel. Uiteraard was Pullman Eindhoven Cocagne ook van de partij! De insteek: wat is er allemaal mogelijk in de hotels?

Voor Pullman Eindhoven is dat natuurlijk een oneindige lijst, want wij maken vrijwel alles mogelijk in Eindhoven. Van een grote jaarvergadering in de grote Cocagnezaal tot een spetterend feest in de Wintertuin en van een kleinschalige boardmeeting tot een Chef’s dinner in restaurant Vestdijk47.

Anouk Muntendam, Commercial Manager van het mooiste hotel in Eindhoven, heeft de Pullman honneurs waargenomen in Brussel. Vol enthousiasme heeft zij de prachtigste verhalen van Pullman gedeeld met de vele bezoekers die aanwezig waren op dit Blue & White event.

Denys Sappey, COO AccorHotels Benelux  en Kris Vanderstappen, VP Sales AccorHotels Benelux presenteerden de prioriteiten van de Benelux en de meeting & event hotels van AccorHotels in België, Nederland en Luxemburg.

Naast deze officiële zaken kon er ook een gokje gewaagd worden, kon men in de ballenkamer duiken, 3D films ervaren en zelfs de schouders konden losgemasseerd worden. Uiteraard was er ook sfeervolle muziek, overheerlijke borrels & bites én een lucky draw.

Pullman Eindhoven Cocagne heet binnenkort graag één van de winnaars welkom!

  • blue-white-event
Een kamer boeken
Een kamer boeken
close