Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - Unieke trouwlocatie Eindhoven | Wintertuin

Unieke trouwlocatie Eindhoven | Wintertuin


Het verlossende ja-ik-wil-heel-graag-met-je-trouwen is eruit en de voorbereidingen zijn in volle gang, alleen die unieke trouwlocatie in Eindhoven ontbreekt nog. Ideeën genoeg, maar voor de locatie willen jullie écht iets bijzonders. De Wintertuin van Pullman Eindhoven is dan de perfecte plaats.

De Wintertuin biedt tal van mogelijkheden. Gelegen op lobbyniveau, beschikt de Wintertuin over een eigen ingang en met een oppervlakte van 482 m2 oppervlakte is het een van de grootste feestlocaties van Eindhoven. De Wintertuin kan volledig worden aangekleed naar jullie wensen. Zo kan de bijzondere verlichting van het hoge plafond ingesteld worden op alle kleuren van de regenboog, perfect aansluitend bij jullie wensen.

Het team van Pullman Eindhoven Cocagne laat jullie graag zien wat wij kunnen betekenen op de mooiste dag van jullie leven. Wij loodsen en begeleiden jullie graag op professionele wijze door het hectische traject van alle voorbereidingen. Hierdoor hoeven jullie op de dag zelf alleen nog maar te genieten met oog voor de gasten en het allerbelangrijkste: voor elkaar.

Na het huwelijksfeest kunnen jullie heerlijk overnachten in een van onze ruime suites en rustig nagenieten van alle ervaringen van de dag. De volgende morgen worden jullie heerlijk wakker en kan de dag beginnen met een luxe ontbijt op bed. Uiteraard zijn jullie bruiloftsgasten ook van harte welkom om te overnachten in één van onze andere mooie hotelkamers.

Ook op culinair gebied zal het jullie aan niets ontbreken. Restaurant Vestdijk47 staat bekend om het creëren van de meest smaakvolle kunstwerken op het bord. Chef-kok Mark Leenders en zijn team zullen dan ook met veel liefde en passie een onweerstaanbaar bruiloftsdiner voor jullie bereiden. Over ieder gerecht zal nagepraat worden. Bijpassende wijnen worden geselecteerd uit onze rijk gesorteerde Vinoteca by Pullman. Uiteraard mag de bruidstaart niet vergeten worden. Aangezien wij een eigen patissier in huis hebben, kan je jezelf verzekeren van een unieke en geheel naar wens bereidde bruidstaart. Van borrelbite tijdens de receptie tot een groot bruiloftsdiner of walking-dinner: jullie kunnen altijd rekenen op perfecte service en een hoogstaand culinair niveau.

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via h5374-re2@accor.com of via 040-2326190.

Speciale aanbiedingen


  • dubbele-punten-voor-all-meeting-planners

    Dubbele punten voor ALL Meeting...

    Accor heeft een nieuwe campagne gelanceerd voor haar trouwe klanten: “ALL Meeting Planner – Dubbele punten”. Natuurlijk maakt Pullman Eindhoven Cocagne onderdeel uit van...

    Lees verder
Informatie aanvragen

Contactaddress

Unieke trouwlocatie Eindhoven | Wintertuin
Vestdijk 47, 5611 CA Eindhoven
Nederland
Tel: +31 (0)40 2326111
Fax: +31 (0)402326155
Email: H5374@accor.com

google_map
  • unieke-trouwlocatie-eindhoven-wintertuin
Een kamer boeken
Een kamer boeken
close