Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - Dubbele punten voor Meeting Planners

Dubbele punten voor Meeting Planners

Verdubbel uw punten

Schrijf u in voor het AccorHotels Meeting Planner programma en verdubbel uw punten*. Dit aanbod geldt voor iedere meeting reservering** die u maakt en betaalt voor 31 juli 2019 in een van onze 2.400 deelnemende hotels wereldwijd. Uiteraard neemt Pullman Eindhoven Cocagne deel aan deze actie. Spaar punten op uw vergadering, evenement of meeting bij ons in het hotel en geeft u er de voorkeur aan om uw gespaarde punten bij ons in te ruilen… het kan beide!

Wordt beloond voor al het harde werk dat gaat zitten in het organiseren van een evenement, of dit nu een congres, een seminar, een conventie of een incentive is.

Uw verdiende Rewards-punten kunt u vervolgens op verschillende manieren gebruiken. Ontvang korting op uw volgende evenement of verblijf in een van onze deelnemende hotels, ga shoppen in onze online winkel, La Collection by Le Club AccorHotels ***, of converteer uw punten in airmiles bij een van onze partners …

Het Club AccorHotels Meeting Planner programma is duidelijk en genereus: voor iedere € 2 die u besteedt, ontvangt u 1 punt. U verdient deze punten bij iedere gerealiseerde vergadering, evenement of meeting.

  • Betaal voor uw volgende vergadering, evenement of meeting met uw Rewards-punten (maximaal 15% van het totale bedrag exclusief belasting of € 1.500)
  • Er is geen limiet aan het aantal punten dat per vergadering, evenement of meeting wordt verdiend (zie algemene voorwaarden)
  • Er is geen black-outdatum voor het gebruik van uw Rewards-punten
  • Deel uw Rewards-punten met een collega (die ook lid is van het Meeting Planner programma), die ook betrokken is bij het organiseren van vergaderingen, evenementen of meetings (zie algemene verkoopvoorwaarden)
  • Beloningspunten vervallen niet als u ten minste elke 12 maanden één in aanmerking komende vergadering, evenement of meeting in een deelnemend hotel boekt
  • NIEUW! U kunt nu uw Rewards-punten schenken aan een persoon van uw keuze, met een maximum van 15 begunstigden en 30 overschrijvingen per jaar.

Wacht niet langer en schrijf u nu in!

Deze aanbieding geldt tot en met 31 juli 2019 voor vergaderingen, evenementen of meetings tussen nu en 31 juli 2019.

 

Algemene voorwaarden
* De Club AccorHotels-punten kunnen alleen worden verdiend als onderdeel van de Meeting Planner-aanbieding als de in aanmerking komende uitgaven plaatsvinden in een hotel dat is ingeschreven voor de Meeting Planner-aanbieding. Er is geen limiet aan het aantal Rewards-punten dat kan worden verdiend. Als uitzondering op deze regel, wanneer een vergadering, evenement of meeting wordt georganiseerd in een hotel in Asia Pacific en onder het Fairmont-merk wordt geëxploiteerd, kunnen per vergadering, evenement of meeting maximaal 60.000 Rewards-punten worden verdiend.
Het aanbod van de Meeting Planner is elke dag geldig, van maandag tot en met zondag en is van toepassing op zakelijke vergaderingen, evenementen en meetings die worden georganiseerd in een van de hotels die behoren tot de AccorHotels-groep en die worden geëxploiteerd onder een van de volgende merken: Fairmont, Raffles, Swissôtel, Sofitel, Pullman, MGallery, Grand Mercure, Novotel, Mercure of ibis Styles. Als uitzondering op deze regel is het aanbod niet beschikbaar in hotels die worden geëxploiteerd onder de merken Fairmont, Raffles of Swissôtel in Noord-Amerika of Midden-Amerika.
Tot een maximum van 60.000 Rewards-punten.
** van 8 personen of 8 kamers.
*** LANDENLIJST
Als u meer wilt weten over het loyaliteitsprogramma van Le Club AccorHotels Meeting Planner, bekijk dan onze Algemene voorwaarden: https://meetings.accorhotels.com/en/leclub/pdf/terms_and_conditions_meetingplanner.pdf
  • dubbele-punten-voor-meeting-planners