Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - Pullman & MVO

Pullman & MVO

Pullman & MVO

 

Pullman Eindhoven Cocagne heeft, als eerste hotel in Nederland, besloten om deel te nemen aan het MVO-initiatief CuPr. Gebruikte koffiebekers worden in het hotels verzameld. Deze worden vervolgens verwerkt tot pulp, waarvan later toiletpapier wordt gemaakt. Dit hoogwaardige toiletpapier vindt u uiteraard ook weer terug in het hotel. Een sterke vorm van circulaire economie, waar Pullman alleen maar fan van kan zijn.

 

Circulaire economie

Bij een circulaire economie draait het om het hergebruiken van producten en materialen. Op deze manier houden grondstoffen hun waarde. Duurzaamheid speelt een cruciale rol bij de bedrijfsvoering van Pullman. Zodoende ook dat we enthousiast gereageerd. Voor ons is het een concrete en heldere manier van afvalscheiding. We hebben minder afval, scheiden de afvalstromen nog beter, plus het afval kan ingezet worden als grondstof voor een nieuw produkt. Win-win-win.

CuPr is een gezamenlijk initiatief van Bunzl|King NederlandSCA en De Graaf Groep

 

Food Waste

Pullman Eindhoven heeft zich geconformeerd aan het doel om “Voedselverspilling” met 30% gereduceerd te hebben in het jaar 2021!

Per 1 november hebben wij geen plastic rietjes meer in gebruik en zijn de huidige waterflesjes in de minibars gewijzigd in Tetra verpakking!

 

Earth Water

Al geruime tijd werken wij met EARTH Water. De herkenbare en innovatieve kartonnen verpakking wordt vervaardigd uit 100% hernieuwbare grondstoffen en is daarmee de meest duurzame verpakking in de markt.

Press contacts Bunzl | King Nederland info@king.nl
  • pullman-mvo
Een kamer boeken
Een kamer boeken
close