Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - COVID-19 | Vestdijk47

COVID-19 | Vestdijk47

Bar & Restaurant Vestdijk47 is alleen toegankelijk voor hotelgasten. Een hotelgast is een gast die daadwerkelijk gebruik maakt van een hotelkamer.

 

Reserveren in Bar & Restaurant Vestdijk47 is noodzakelijk en wij adviseren u dit tegelijkertijd te doen bij de reservering van uw hotelkamer.

 

Wij zijn hiervoor bereikbaar op 040-232 61 11 of via H5374@accor.com

 

Aangepaste procedures & protocollen

In onze anderhalvemetersamenleving is het, uiteraard, van groot belang dat ook wij anderhalve meter tussen de gasten onderling en onze medewerkers kunnen garanderen. Alle werkprotocollen zijn herzien, maar ook is er gedacht aan de inrichting van Bar & Restaurant Vestdijk47 en het hotel om volledig te voldoen aan alle nodige voorzorgsmaatregelen, waardoor gasten en medewerkers op 1,5 meter afstand van elkaar kunnen blijven.

Deze nieuwe situatie vraagt om vereiste aanpassingen en herziene procedures in het hotel en in Bar47 & Vestdijk47, maar ook om de flexibiliteit van de medewerkers om op andere wijze te werk te gaan. Op deze manier wordt de veiligheid en gezondheid van zowel medewerkers als gasten maximaal gewaarborgd.

  1. Voor het serveren van onze gerechten maken onze medewerkers gebruik van zogeheten roomservice trolleys of service tafel. Hierdoor kan de 1,5 meter afstand tussen medewerkers en blijven de medewerkers op 1,5 meter afstand van de gasten.
  2. Onze tafels staan minstens anderhalve meter uit elkaar. Daarnaast hebben we ervoor gekozen om gasten niet direct achter elkaar plaats te laten nemen. Hiervoor hebben we ons totale aantal zitplaatsen teruggedrongen, om op die manier de veiligheid te kunnen garanderen.
  3. Wij vragen onze gasten contactloos te betalen. Mocht een gast toch in contact gekomen zijn met de terminal zullen wij deze na ieder contact desinfecteren. Wij accepteren momenteel geen cash betalingen.

Accor Hotels

Pullman Eindhoven Cocagne is onderdeel van de internationale hotelketen Accor Hotels. Om de terugkeer van de horeca te ondersteunen, sloeg Accor Hotels de handen ineen met Bureau Veritas, wereldleider op het gebied van testen, inspectie en certificering. Samen ontwikkelden zij een label dat bewijst dat de juiste veiligheidsnormen en reinigingsprotocollen zijn bereikt, waardoor bedrijven weer kunnen openen.

Onze openingstijden:

Diner:

  • Zondag & maandag GESLOTEN
  • Dinsdag t/m zaterdag 17.30-22:00 uur

Lunch:

  • Alle dagen gesloten

 

  • covid-19-vestdijk47
Een kamer boeken
Een kamer boeken
close