Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - Covid-19 Leveranciers

Covid-19 Leveranciers

Beste leveranciers,

Op 18 juni 2020 zal ons hotel en restaurant weer openen. Er zitten echter wel een paar voorwaarden aan vast.

In onze anderhalvemeter-samenleving is het uiteraard van groot belang dat ook wij anderhalve meter tussen de gasten onderling, onze medewerkers en leveranciers kunnen garanderen. Alle werkprotocollen zijn herzien, maar ook is er gedacht aan de inrichting en routing om volledig te voldoen aan alle nodige voorzorgsmaatregelen, waardoor iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar kan blijven.

Deze nieuwe situatie vraagt om vereiste aanpassingen en herziene procedures in het gehele hotel en restaurant, maar ook om de flexibiliteit van de medewerkers en leveranciers om op andere wijze te werk te gaan. Op deze manier wordt de veiligheid en gezondheid van iedereen maximaal gewaarborgd.

Voor de volledigheid wijzen wij u op de maatregelen voor:

Ons hotel

Ons restaurant en bar Vestdijk47

Uiteraard vragen wij u – onze leveranciers – ook rekening te houden met een aantal zaken:

– Houd een afstand van 1,5 meter

– Kom niet aan de deur met verkoudheid- of griepklachten

– Laad de goederen uit en zet deze op een daar voor aangewezen plaats inclusief pakbon en neem zelf 1,5 meter afstand van deze plek

– Informeer ons over de maatregelen die u als leverancier neemt om besmetting te voorkomen

Pullman Eindhoven Cocagne is onderdeel van de internationale hotelketen Accor Hotels. Om de terugkeer van de horeca te ondersteunen, sloeg Accor Hotels de handen ineen met Bureau Veritas, wereldleider op het gebied van testen, inspectie en certificering. Samen ontwikkelden zij een label dat bewijst dat de juiste veiligheidsnormen en reinigingsprotocollen zijn bereikt, waardoor bedrijven weer kunnen openen.

 

  • covid-19-leveranciers
Een kamer boeken
Een kamer boeken
close